UKDK  
 
WordFighter  Oversættelse  Lokalisering  LQA  Profil 
 
 
WordFighter blev etableret i 1996 af Brian Alvin Poulsen. Med en karriere i oversættelsesbranchen, som tog sin begyndelse i 1984, har Brian beskæftiget sig med oversættelse og tekstudformning inden for mange forskellige områder. Det har givet ham en solid og alsidig erfaring, som i dag kommer WordFighters kunder til gode. Brian lægger vægt på kvalitet og fleksibilitet og bestræber sig på at opbygge en personlig kontakt og tillid til sine kunder.

Brian arbejder i dag som freelanceoversætter og tæller blandt sine kunder oversættelsesbureauer over hele verden. Han har opnået et omdømme som en skrap korrekturlæser, og sprogrevision udgør en stadig større del af hans opgaver. Softwarelokalisering er det område, Brian beskæftiger sig mest med, men faktisk er det de kreative oversættelsesopgaver, der ligger hans hjerte nærmest.

Som en professionel og erfaren oversætter er Brian naturligvis også fortrolig med en række oversættelsesværktøjer, som gør arbejdet lettere og sikrer en højere kvalitet og ensartethed i opgaverne.

Blandt de projekttyper, Brian har størst erfaring med, kan nævnes lokalisering af software og online-hjælpesystemer, oversættelse af brugerhåndbøger inden for computer-, automobil- og værktøjsteknologi, multimedieoversættelser omfattende både programtekst, scripts og sange, filmtekstning til tv- og video-distributører... 

 
   

 

 
 
WordFighter Røsnæsvej 183 4400 Kalundborg Danmark
Tlf.: (+45) 20 15 35 03 E-mail: info (at) wordfighter.dk